Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Arbete, hobby och fritid

Dator haveri

2012-05-30 13:00 #0 av: [Traveller]

Min gamla dator (hårdisken) la av förra onsdagen 23/5,efter lång support från bredbandsleverantören o konsultning av min dataleverantör i Borgholm beslöt jag mig för att skrota den gamla överbelastade hårdisken.6 år "bara",he he.

Den nya apparaten levererades igår o jag har övat o prövat mig fram.Förhoppningsvis har jag nu grejor som håller ett tag.Nya hårdiskens kapacitet ska enligt leverantören vara 10 gånger högre än den skrotade.

Detta skriver jag som förklaring till min frånvaro om nu någon har undrat?Glad

Anmäl
2012-05-31 06:36 #1 av: mona43

Aha, vad roligt att se dej här igen, din gamling har fått åka till datorhimlen nu dåGlad Hoppas din nya dator fungerar perfekt, men visst är det lite nytt att lära sig med en ny, men roligt också, tekniken går verkligen framåt i en rasande fartGlad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.