Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Allmänt och andra sjukdomar

Skillnad på Lamotrigin?

2012-06-08 07:56 #0 av: R&Smatte

Jag har ätit Lamotrigin actavis 100mg ett bra tag nu. Fick dosökning för ca 3 veckor sedan och fick nu utskrivet Lamotrigin ratiopharm 50mg. Är det meningen att man ska äta två olika Lamotrigin eller kan läkaren ha gjort fel?

Fast dom har väl koll på vad jag äter så man borde ju egentligen anta att hon skrivit ut detta för hon anser att det fungerar bra?

Anmäl
2012-07-01 15:59 #1 av: Shine

Det verksamma ämnet i medicinerna är det samma. Det är bara två olka företag som gör dom. :)

Ibland kan läkare skriva ut ett och en annan läkare ett annat. Ibland kan man även få ett utskrivet och apoteket rekomenderar sedan ett annat. Har för mig att apoteket var skyldiga att föreslå kunden det billigare alternativet för samma medicin.

Anmäl
2012-07-01 16:37 #2 av: mona43

Det stämmer, de bör rekomendera det billigaste, annars får man påpeka detta.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2012-07-03 17:44 #3 av: R&Smatte

Då ska jag kolla upp pris skillnaden.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.