Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Allmänt och andra sjukdomar

Någon som har samma?

2012-12-15 15:05 #0 av: Semlan19

Hej!!!
Jag vet inte om någon har samma epilepsi som jag!!

Jag svimmar inte utan det stannar upp i mitt huvud så jag hör typ ingenting så mina kompisar och familj var väldigt irriterande när jag inte lyssnade eller inte hörde!
Är det någon mer som blir så som jag blir när jag får anfall?? Blir väldigt glad för svar

Anmäl
2012-12-16 20:16 #1 av: mona43

Min son blir så, han blir stirrig och frånvarande för en kort stund, sedan är han som vanligt, men han kan bli väldigt trött också endel gånger.

Du får förklara att du inte rår för att du blir som du blir dessa gånger, att det är din epilepsi som gör det, att du inte är virrig elller så.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2012-12-17 15:29 #2 av: Semlan19

Ja vi har rätt upp det nu och jag har inte haft något anfall så jag tror att om 1-2 e jag nog frisk men iaf så e det kul att veta att någon annan har samma som jag!!!

Anmäl
2012-12-17 21:32 #3 av: mona43

Hoppas det ordnar sig för dig.Glad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.