Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Bemötande/behandlingar/forskning

Nekad taxi

2012-12-17 15:27 #0 av: indra-bus

På lusia skulle jag ha spelat" Lusse bandy" En turnering som anordnas här i stan på lusia.

En halv timma innan de skulle börja fick jag ett anfall som varade ca 1 minut. Jag kände mig ok, men var lite trött så jag ville hem. Min sambo ringde taxi o berättade att jag haft ett ep anfall men att jag mådde bra.

Taxin kom o precis då spydde jag. Då fick jag inte åka med ifall jag skulle spy i bilen. Jag hade en påse med i fall. Men han tyckte jag skulle åka ambulans vilket jag inte behövde, ambulansen är ju ingen "taxi hem".

Någon som varit med om något liknande?

 

Anmäl
2012-12-17 21:38 #1 av: mona43

Det låter helgalet, du var nykter och mådde illa, men det händer ju att fulla åker taxi, där är risken stor att de spyr er hela bilen, du visste ju vad du gjorde och hade påse med dig. Egentligen borde du anmäla taxibolaget för att de nekat en person som är sjuk att åka, och dessutom hänvisar till ambulans, man åker bara ambulans om man är riktigt akut sjuk, att slösa på sjukvårdens resurser låter galet, du skulle nog bli nekad även där.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2013-10-05 15:18 #2 av: [per50]

Jag håller med mona43 att det låter helgalet att bli nekad att åka taxi när man inte mår bra av en sjukdom.


Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.