Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Arbete, hobby och fritid

Stararna

2013-04-15 10:38 #0 av: [Traveller]

Nu är det vår,Stararna kom i fredags.Aktiviteten under mina takpannor startade i söndags med att de städade fjolårs bona,grässtrån,gamla fjädrar och allmänt bös for ut och landade runt där de bygger nytt.Lika roligt varje gång det händer.

Mina 2 nya fågelholkar ockuperades efter 4 timmar av Pilfink,skatboet är borta så i år blir förhoppningsvis inte för många offer för grannboende Skator.

Den här vintern och våren borde föras upp på  begreppet Mannaminne då den varit både kall,snörik o lång.Våren här på Öland är alltid kall men även våren i år är extrem.

Veden är slut så mysbrasornas tid är över och elräkningen stiger,tanken på solpaneler förstärks då soltimmarna så här års ger mycket effekt som bara reflekteras bort.   Anmäl
2013-04-15 14:45 #1 av: mona43

Här börjar våren göra framsteg också, såg koltrasten i går. I morse regnade det. Vi har fortfarande en del snö kvar, mest på skuggiga platser, det har varit en snörik vinter häruppe.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2013-04-15 22:26 #2 av: lilian-62

Det börjar även våras här i Östersund. Det regnade under förmiddagen, men därefter blev det strålande sol. Snön tinar i rask takt. Gator och gångbanor är så gott som snöfria nu. Det lockade till en lång, härlig promenad i solen med min fyrfota vän. Då hittade vi både årets första tussilago och utslagna videkissar. Härlig tid nu så det är väl bara att passa på att njuta. Önskar er alla en lika härlig dag som den jag haft idag. 

Må så gott! Cool

Anmäl
2013-04-16 11:27 #3 av: mona43

Våren är en underbar tid, man förundras varje vår över hur fantastiskt naturen fungerar.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.