Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Arbete, hobby och fritid

Tranorna

2013-05-02 10:29 #0 av: [Traveller]

Valborgsmässoafton 1100 på fm kom de första Tranorna över mitt kärr,jag räknade till 18 i första flocken o ungefär lika många i den andra.De cirklar o väntar in varandra o låter som om de ropade på varandra,deras färd fortsatte mot nordost.Viporna har också kommit så nu är det snart sommar.Håll ut.

Anmäl
2013-05-06 17:45 #1 av: mona43

Underbar tid när tranorna kommer och andra flytt fåglar Lerdet händer något varje dag ute i naturen.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2013-05-07 09:51 #2 av: [Traveller]

Söndag 5 maj hördes den första Näktergalen så nu har livet i min trädgård återuppstått efter denna sega vår.Nästa säsongs ved är inburen i vedboden så nu väntar 2014-2015s ved på att bli kluven och staplad på vändplatsen där vinden är frisk och solen ständig åtminstonne till 18 tiden.

Igår landade ett par hundra Tranor på grannens åker mycket speciell känsla att se dem komma och lyfta,ståpäls utan efterföljande EP-anfall.Glad

Anmäl
2013-05-07 10:52 #3 av: mona43

Vilken upplevelse att se så många tranor på en gångGlad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.