Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Epilepsi i vardagen

ergenyl och zonegran?

2013-05-03 16:20 #0 av: [gosedjur3]

Hej hallå :) Heter Elin och har haft epilepsi sen femman och byt tabletter ungefär tre fyra ggr samt gjort en undersökningsop plus opererat in en vns för att få färre anfall. Just nu har jag ergenyl och zonegran samt att jag får ont i huvudet nästan varje dag så jag tar Alvedon mot de. verkar de bra eller helt sjukt? mår inte jättebra av medicinerna som ja har :( 

Anmäl
2013-05-06 17:36 #1 av: mona43

Vad jobbigt med huvudvärk dagligen, jag har ingen dålig erfarenhet av Alvedon, men har du kollat så inte medicinerna motverkar varandra? eller sätter ner en annan medicins verkan? Men det borde läkaren som gav dig medicinerna känna till.

Du bör nog prata med en läkare, det händer att man måste pröva ut nya mediciner efter ett tag, innan man får de rätta medicinerna som man mår bäst av, man kan få byta flera gånger innan det börjar bli bättre.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2013-05-08 21:02 #2 av: [gosedjur3]


Ska nog prata med läkare om ett tag typ en månad eller två tror jag eftersomm jag fortfande väntar på remissen. Men hoppas de ska bli bättre sen iaf.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.