Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Epilepsi i vardagen

Ökade Epilepsi Känningar Vid Ansträngning

2013-07-05 01:01 #0 av: Linkpower80

Hej jag har en undran, när jag vid mista ansträngning av hjärnan så får jag epilepsikänningar, är jättejobbigt vet ej vad jag ska göra. Kan vara nån form av ångest som triggar men vet ej, är det nån mer som känner igen sig, tacksam för svar...

Anmäl
2013-07-05 02:16 #1 av: mona43

Hjärnan är komplicerad, stress och prestationsångest, dålig sömn och dåliga matvanor, och mycket mera mår ingen bra av, men många med epilepsi är extra känsliga och kan få känningar eller anfall när det blir förändringar i livsföringen, både stora och små förändringar.

Man har rätt att få vara lite "egoistisk för att kunna må bättre, våga säja ifrån, dra ner på på tempot i vardagen, våga be om hjälp.


mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.