Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Arbete, hobby och fritid

5 månader kvar

2013-07-21 11:28 #0 av: [Traveller]

Idag är det fem månader kvar till vintersolståndet,skickar med en bild från min altan tagen rätt söderut vid solnedgången 21/12 ca 1500Skrattar

Skönt med sommar vi har haft drygt 3 veckor utan regn,myggen har "dunstat" och flugorna går på halvfart,det vimmlar av turister och trycket i de kommunala vattenledningarna är svagt pga. folkökningen.

 Krusbären går att äta och snart är vinbären mogna,druvklasarna ser lovande ut liksom plommonen.Hoppas att alla på den här sidan har en lika skön sommar som jag och att anfallen är hanterbara.

Anmäl
2013-07-26 21:49 #1 av: mona43

Här i Ångermanland har vi rejält varmt just nu, men förre denna värmebölja hade vi blåsigt och kallt.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.