Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Epilepsi i vardagen

Dundrande huvudvärk

2013-08-24 23:34 #0 av: Murre67

Vaknade nu ikväll av att jag har haft flertalet små anfall under sömnen. Jag får sådan huvudvärk, så trött å ont i kroppen. Törstig blir jag också. Mår inte alls bra efter. Jag har vart ute en liten liten tur, de brukar kännas lite bättre.

Anmäl
2013-08-25 10:28 #1 av: mona43

Det låter jobbigt!

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2013-08-25 13:06 #2 av: Murre67

Ja det var riktigt jobbigt, men nu känns det bättre igen. Nu är det en ny dag med nya möjligheter... Min huvudvärk å trötthet har släppt. Nu är det bara att ta vara på den fina dag vi har ute igen :-)

Anmäl
2013-08-26 09:54 #3 av: mona43

Låter sköntGlad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.