Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Stormen Ivar

2013-12-13 16:39 #0 av: [per50]

I går 12/12 slog stormen Ivar till med besked, på vårt hus så flög några takplattor bort, träd bröts av och ibland så trodde man att huset skulle blåsa bort.

Stormen Ivar gjorde så att vi fick vara utan el, men nu har vi fått tillbaka strömmen efter 18 timmar utan ström, och nu visar termostaten på 15 grader Fryser.

Stormen Ivar gjorde så att några skolor fick stänga,blev ditt barn drabbat?

Berätta hur du drabbades av stormen Ivar.

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2014-01-11 14:03 #1 av: Farwuq

Här i djupa södern var Ivar inte så farlig. värre var de med den som kom tidigare.


Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.