Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Allmänt och andra sjukdomar

Trasig tand

2014-05-06 09:43 #0 av: indra-bus

För ca en månad hade ja ett stort anfall då jag slog i en framtand som ja fick dra ut. Att sätta in en brygga kostar 15000 ja vill ju inte gå utan framtand så de måste ju göras.

Min försäkring täcker inte detta för tanden var rotfylld innan. Har varit hos soc som räknat ut att jag har ett litet överskott så jag skall betala av detta vilket innebär att ja o min dotter kommer få leva på existens minimum i 3 år vilket är väldigt lite pengar. Skulle jag vara själv så kunde ja leva billigt men detta drabbar ju min dotter o de gäller ju inte bara någon månad.

Någon som vet om man kan få hjälp med betalning någon annan stans? De är ju min sjukdom som är orsak till detta.

Anmäl
2014-05-13 12:45 #1 av: [per50]

Har du kollat andra försäkringar, livförsäkring eller liknande?

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.