Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Typer av anfall och vad utlöser nya?

Arjanfall

2014-08-07 17:38 #0 av: lillan-65

Hej, ja vil undra om det är nån mer som får som ja ska beskriva nu.

Helt plötslit kenner man sej jettearj o utan anledning o det varar en stund sen när det släper är ja bara jettetrött.  Jag kener ijen desa symtom från när ja hade anfall när ja var liten. När ja får desa "arjanfall" nu så sejer min man att det syns i mina ögon att ja har keningar av epen, men ja kener inte det då under den arja tiden men kener deremot ijen tröttkenslan efteråt. Är det nån mer som har/haft deta o beretttat för sin läkare??? Beretta ja deta (som min man vil vi jör) så komer hon kansje tro det beror på min keppra medecin som har sån biverkan, men ja kener ijen deta sen ja var liten o hade inte keppra då, så derför vet ja det inte bero på det. Men ja är INTE frånvarande när det blir så här, men kan inte riktit styra mej endå.  Tacksam för svar då deta kens pinsamt.

Anmäl
2014-08-08 09:55 #1 av: gulochi

Nej jag har inte hört om "arganfall" men din epilepsi kanske utgår från något ställe i hjärnan som reglerar humöret? Jag bara gissar nu. Annars är det som du säger att Keppran kan göra folk arga för ingenting.

Hoppas att någon annan här på forumet vet något om just det problemet.

Anmäl
2014-08-12 09:02 #2 av: lillan-65

Ja tror inte sjelv det beror på keppran av olika anlednignar. Ja tror att OM det skule va keppran skule det va så här (man blir istellet för iriterad på nån blixtarj istellet o kan inte tygla sej typ) o så menar ja INTE. För det börja med att ja kener mej orolig inuti mej o sen UTAN ANLEDNING kener ja mej arj inuti mej (inte så ja skeller på nån utan det kens bara inuti mej) o rett va det är så slepper allt o kenslan är som bortflugen men deremot kener ja mej trött efter (inte så ja MÅSTE legga mej o vila utan mer bara som ja haft nån anstrengning o blir trött. Men ja kan med få skrattanfal helt plötslit (o det låter vel kansje inte så farligt men inte så kul o fel sitvatjon då folk kan bli sura fast ja inte rå över det o det komer med plötslit o försviner plötsligt. Men min läkare vet ja har såna skratanfal o hon har sackt det kan va ticks så kansje kan arj anfalen med vara ticks.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.