Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Mediciner och första hjälpen

CBD-olja

2015-01-19 16:39 #0 av: Kajsami

Det verkar som den här gruppen är helt död, men jag testar att skriva ändå. Någon som hört talas om eller testat CBD-olja? Det är en olja från industriell hampa och innehåller mindre än 0,2 % THC (som är drogen) och är därför laglig. Ett naturläkemedel som skall hjälpa mot ganska mycket, och däribland epilepsi.  Eftersom jag får alltför mycket problem med biverkningar av mina mediciner och bara kan ta mikroskopiska doser som inte ger så mycket skydd så får man ju leta sig fram efter naturläkemedel. Och vad man kan läsa på deras hemsida så är det alltså folk som kunnat dra ner på sina epilepsimediciner med hjälp av CBD-olja. 

http://cbdolja.com/

Jag har iallafall köpt en flaska för att testa. Jag har läst att det finns medicinsk cannabis också som också kan funka bra vid epilepsi och som tydligen vissa läkare i Sverige skriver ut, men alltså bara på ett fåtal ställen. Det blir kanske nästa steg för mig. Får väl se. 

Anmäl
2015-01-24 12:27 #1 av: lillan-65

Skriv hur det går om du vil. Intressant.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.