Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Bemötande/behandlingar/forskning

Levetiracetam

2015-02-13 15:58 #0 av: Nissa123

Har haft ett stort anfall, och flera anfall då jag tappar kontakten med omgivningen och får tunnelseende. Efter flera undersökningar fick jag utskrivit levetiracetam och är uppe i en dos på 1000 mg morgon och kväll, får inga anfall eller blir frånvarande längre men mår inte bra alls, yrsel, illamående och har problem med lukter, olika lampor och ljud. Men läkaren bara säjer att jag ska avvakta månad efter mån. Någon som upplevt något liknande, kan det vara biverkningar eller hjälper inte denna medicin inte mej helt?

Anmäl
2015-02-14 06:01 #1 av: Lucy_lisa

Det är säkert biverkningar, om du inte känner igen besvären som dina anfall såklart. Tog också den medicinen ett tag (typ ett år) men fick massa ångest/deppighet, blev lite knäpp i huvudet av den. Nej, jag gillade den inte. Men den fungerade bra mot mina anfall också.

Hur länge har du tagit den? Om det har gått flera månader utan att du märkt att det blivit bättre så känns det ju osannolikt att det skulle bli bättre. Men en-två månader får man nog vänta. Om du precis kommit upp i den dosen, så är det alltid som jävligast de första veckorna men sen brukar det vända. Har också stora problem med yrsel och illamående och kräkningar och dubbelseende av mina mediciner, men jag har inte så mycket att välja på längre. Om du inte prövat någon annan innan så kräv att få byta om besvären inte går över. Du ska ju inte behöva må dåligt om det finns andra alternativ att välja på.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.