Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Epilepsi i vardagen

Känner mig glömsk och lite förvirrad :(

2015-02-24 17:25 #0 av: Pea75

Jag har tidigare haft ep som barn och opererades för det -99, när jag var 24 år. Det lyckades och jag var anfallsfri i 14. Jag fick,  alltså tillbaka min ep -13 och behandlas nu med Lamotrigin. Jag har på senare tid börjat känna mig förvirrad och lite glömsk. Jag glömmer ibland av tex olika tider, saker som jag skall göra längre fram, m.m. jag undrar nu om någon annan känner igen sig i det här? Kan det bero på medicinen?

Med vänlig hälsning Petra

Anmäl
2015-02-25 10:26 #1 av: lillan-65

Dom flesta skule nog svara att det beror på medecinen. Men ja upplever att när ja fåt många "små anfall " blir mitt minne semre.

Anmäl
2015-05-03 13:34 #2 av: [Horse24]

Var några månader sedan som den här tråden lades upp på iFokus, men skriver ändå!Glad

Min pappa brukar bli väldigt glömsk och förvirrad när han får ett anfall. Idag t ex, sa han "ska du äta?" fast jag precis hade ätit. Han satt då bredvid mig och såg att jag åt. Men du verkar uppleva en annan typ av förvirring. Eller glömmer du plötsligt helt vad du hållit på med? Lite som att undra vart man är? Har inte riktigt koll på Lamotrigin, försökte söka på biverkningar av medicinen, men stod inget om att man glömmer/blir förvirrad.

Har det blivit bättre?Glad

Anmäl
2015-08-05 00:29 #3 av: Dalkulla93

Hejsan.
Jag har haft den medicinen, men jag fick såna biverkningar av den. Tex "aggressiva" huvudvärkar, glömde massa saker. Så min läkare tog bort den medicinen och gav mej en annan istället.

Anmäl
2015-08-05 10:30 #4 av: [Horse24]

Ok, vad bra att du fick en annan medicin. Är det bättre nu? :).

Anmäl
2016-02-15 09:19 #5 av: Pea75

Du skrev att du fick en annan medicin. Vilken fick du då? Har det blivit något bättre?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.