Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Epilepsi i vardagen

Känner mig otroligt hjälplös!

2015-09-27 00:47 #0 av: JSvensson

Hej!

Jag har haft epilepsi i snart 9 år. Mitt första anfall fick jag som 12-åring, 1 år senare hittade vi medicin som fick mig anfallsfri i 2 hela år!

Därefter fick min läkare för sig att börja minska på min medicin och när jag precis fyllt 16 var det tillbaka på ruta ett igen efter 2 underbara år. Sedan dess har jag haft minst ett anfall i månaden och det spelar ingen roll vad vi gör med medicinen ingenting fungerar...

Vad ska jag göra?! 

Börjar känna mig rädd och hjälplös konstant, känns verkligen som att jag ska bryta ihop när som helst. I 5 år har detta nu pågått och medicinen vill inte minska anfallen överhuvudtaget. 

Jag får anfall helt oprovocerat, spelar ingen roll om jag sover bra äter bra osv, det är som att det redan är bestämt, minst ett anfall i månaden.

Anmäl
2015-09-27 00:57 #1 av: Sindri

Har du provat s.k. ketogen kost? Jag har ingen erfarenhet av epilepsi - har bara läst vad andra skrivit. Men intressant är det.
http://kolhydrater.ifokus.se/discussions/538e395cce12c47a66000d41-lchf-vid-epilepsi

Anmäl
2015-10-23 09:10 #2 av: [loveisall]

Vad tar du för mediciner?  Bara en, eller flera?  

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.