Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Bemötande/behandlingar/forskning

Fillerbehandling och epilepsi

2016-03-10 23:25 #0 av: Liinddaaa

Jag vill fylla mina läppar med juvederm. På två ställen säger dom att det inte är några problem med att jag har epilepsi men när jag läser på andra ställen så ska man inte behandla med fillers på eleptiker. Någon som vet vad som stämmer, varför det inte skulle gå eller finns det någon som har gjort det?

Anmäl
2017-02-16 22:01 #1 av: Liinddaaa

Ingen som vet?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.