Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Mätning av epilepsiaktivitet

Epilepsi

2016-10-02 15:35 #0 av: Ingrid53

Jag var diagnostiserad med grand mal epilepsi från ca.16-35 årsåldern,är 53 år nu.

Sedan syntes inte någon ep-aktivitet på eeg,och jag blev av med medicinen jag tog,Tegretol.Har doch sk.petit mal men min läkare vägrar skriva ut medicin eftersom han påstår att det finns inga "små anfall",vad gör jag,känner ju när jag får mina frånvaroanfall,känner mej alltid trött,yr och glömsk.Har troligen nattkramper ibland.Varför syns inte petit mal på eeg??fastnar det inte alltid där?

Anmäl
2017-01-31 11:12 #1 av: BaraIda

Låter jätte konstigt, jag HDR alltid haft Grand mal anfall men har under de senaste 3åren även fått petit mal och märker av dom hela tiden,, i 15 år har jag haft diagnos och aldrig tidigare har man sett ngt på EEG osv, nu för 1år sedan hittar man epileptisk aktivitet på provocerat sömn EEG! Så det går nog att se! Stå på dig, vet hur jobbiga anfallen är!

Anmäl
2017-02-28 11:21 #2 av: lillan-65

Hopas du får dina medeciner. Ja ska håla tumarna för det. Ja är med osynlig. Men har medeciner som hjelper mej o kener mej otrolit taksam. En del har för myket tur o en del tvertom o nej det är inte kul kensla att en amschin ska bestema allt. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.