Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Allmänt och andra sjukdomar

kvinna

2017-02-28 11:11 #0 av: lillan-65

Ja vil undra om nån som tar epelepsi medeciner har sama problem som ja. Gå in o läs det ja undra på kvina. Altså INTE för män deta inlegg. Tack o hopas på svar. O OM det berode på epelepsimedecinerna. VAD hjorde ni då?? sa ni det till eran doktor??? o fik ni endå behåla medecinerna??

Anmäl
2017-02-28 12:57 #1 av: Maria

Denna sidan har inte så stor aktivitet så vill du att de ska läsa ett inlägg så får du nog länka dit för annars så kanske man inte hittar det om några dagar.

/Maria

 

Anmäl
2017-03-01 11:41 #2 av: lillan-65

Tack. men ja vet inte hur man hjör det??

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.