Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Allmänt och andra sjukdomar

opratjon

2017-09-26 18:57 #0 av: lillan-65

Är det NÅN här som av anfal tafit bort tender o sen opratjon. Ohur blev det EFTERTÅT?? Kunde du äta dagen efter?? Blev du sjusksriven?? HUR blev allt beretta allt du kan. MEN nej ja tror ja är ensam om deta o derför komer det inte bli svar. Ja är JEMT ensam om allt o pasar aldrig in på nåns erefarenhet kens det som i alle fal. 

Anmäl
2017-09-26 19:17 #1 av: Maria

Här inne är ganska ensamt då det inte är så mycket aktivitet tyvärr.

/Maria

 

Anmäl
2018-03-06 15:16 #2 av: [broderbob]

Det enda som jag gjort är att ha satt in VNS och har bytt batteri 3 gånger på 9 år vilket jag tycker är lite väl mycket, 1 batteri skall hålla betydligt längre. Så det är det enda som jag gjort.

Hälsningar

Bobby

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.