Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Allmänt och andra sjukdomar

Anfallsfri tack vare meditation!

2018-07-13 10:15 #0 av: 199205

Hej! Jag har nu varit anfalls fri i snart ett år, har även börjat dra ner på medicinen, men det bästa av allt är att jag känner mig fri feån rädslan kring att få ett anfall!! Vilket när jag tänker efter har varit värre än själva anfallen i sig! Jag tackar meditationen för allt detta! Hör gärna av er om ni är nyfikna/ har frågor ☺️Stor kram till er alla!

Anmäl
2018-07-13 10:37 #1 av: MonicaLagerquist

Härligt att det fungerar så bra för dig.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-07-14 21:07 #2 av: 199205

Tack ❤️☺️ @monicalagerquist

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.