Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Typer av anfall och vad utlöser nya?

Är detta en form av epilepsi?

2019-01-14 07:47 #0 av: JRSN

Är väldigt känslig för "stökiga bilder" med skarpa mönster och/eller flera färger. Ofta bilder som inte omedelbart går att utläsa, förstå. Ett typexempel är Fotografiska Museets (fula) logga som de vräker ut över hela Stockholm, speciellt i tunnelbanan. Vid åsynen av dessa bilder känns det som att få en kniv rakt in i hjärnan. Migränanfall kan uppkomma, endast vid en tiondels sekunds exponering av en "felaktig bild", måste då omedelbart slå bort blicken. Är detta epilepsi eller någon annan form av känslighet?

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl
2019-08-05 21:01 #1 av: Ines🐦❤👍

Tror inte det är epilepsi. När man har epilepsi får man ju mer som ett anfall.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.